Склонност към преяждане при хранене: как позитивното мислене ви помага да станете по-добри

Много хора с преяждане на склонност към хранене се чувстват зле за преяждането и телата си. Обучението как да промените тези негативни мисли в положителни действия е първата стъпка към подобряване.

Регистрирайте се в нашия безплатен сериен адрес за диагностициране, лечение и преживяване с преяждане.

CBT е често срещано лечение за склонност към преяждане. Вашият лекар или терапевт вероятно ще предложи тази терапия първо. Повечето хора с разстройство, които се опитват да получат по-добър отговор. Тази техника може също да ви помогне, ако имате депресия, която често се случва заедно с преживявания.

Една версия, наречена “подобрена CBT”, е предназначена за хора с хранителни разстройства. Тя ви учи да разпознавате чувства на ниско самочувствие и други негативни мисли, които могат да предизвикат бинжи.

Вместо да казваш

Ще се научите да казвате неща като

CBT обикновено се извършва веднъж седмично в продължение на около 20 седмици. По време на всяка сесия ще се срещнете с терапевт самостоятелно или като част от група.

Терапевтите отдавна използват IPT, за да помогнат на хората с депресия. Днес тя се използва и за лечение на нарушения на храненето. IPT може да ви помогне да спрете преяждането и да избегнете неуспехи. Изследванията установяват, че работи както и CBT.

IPT ви помага да разберете дали проблемите у дома или във вашите други взаимоотношения задействат вашия binges. Има три фази

IPT обикновено се прави веднъж седмично в група или по един при терапевта.

Новата поредица от имейли за диагностициране, лечение и преживяване на преяждане