Рак на мозъка дома грижи

Когато се бори с рака на мозъка, доставчиците на здравни услуги, които отговарят за вашия случай, трябва да обсъждат подробности за грижата за дома с вас и членовете на вашето семейство.

Жан Смарт е свикнал да променя ролите. Русата красота за първи път накара аудиторията да се смее, докато Чарлийн Стилълфийлд в сериала “Проектиране на жени” на CBS, спечели две награди “Еми” като Лана Гарднър на “Фрейзър” на NBC и записа трета за ролята си в комедийния хит на ABC Саманта Кой? През 2007 г. Тя също така направи потапяне като емоционално нестабилна, но умна съпруга на президента в петия сезон на телевизионния трилър на Fox 24 през 2006 г .; Сега, в една от най-важните й роли, родителят от Сиатъл обедини сили с Крис …

Автор: д-р Чарлс Дейвис, научен директор, професор по спешна медицина, катедра по хирургия, отделение по спешна медицина, здравен център на университета в Тексас в Сан Антонио; Съавтор (и): Нитин Тандън, д-р, лекар, катедра по хирургия, неврохирургия, Театрален научен център в Сан Антонио; Редактори: Д-р Brian F Chinnock, асистент, катедра по спешна медицина, Тексас Технически университет Център за здравни науки в Ел Пасо, Франсиско Талавера, PhD, старши аптекар редактор, eMedicine, Jerry Balentine, DO, професор по спешна медицина Йорк Колеж по остеопатична медицина, Медицински директор, болница Санта Барнабас.

Рак на мозъка Грижа за дома от.