Рак на гърдата: лечение и грижи

В САЩ има повече от 2 милиона оцелели от рак на гърдата; Съвременната медицина е голяма причина за този успех. Научете за гърдата; Лечение и грижи.

Лечението на рак на гърдата е дошло дълъг път през последните няколко поколения; Получете общ преглед на възможностите за лечение на днешните гърди; пациенти.

Предпочитанията на пациентите са част от процеса на вземане на решения в хоссин; Лечение на рак на гърдата. Тази статия описва опциите.

Разглеждайте и оценявайте възможностите за лечение за Вашия конкретен етап; Вид рак на гърдата.

Хирургията се извършва за премахване на рака, докато тя все още е в гърдата. Тхи; Статия е кратко въведение за операция за рак на гърдата.

Химиотерапията често се използва за намаляване на шансовете за връщане на рака; (Повторение).

Тази статия предоставя задълбочена информация за гърдата; химиотерапия.

Радиационната терапия е друг начин да се намали вероятността от рак “; се върне.

Хормоналната терапия може да помогне за ограничаване на растежа, разпространението или повтарянето на som; Видове рак на гърдата.

Прочетете за тамоксифен, ароматазни инхибитори и друго хормонално лечение; За рак на гърдата.

Някои (но не всички) ракови заболявания на гърдата са чувствителни към хормони като естроген; И прогестин. Прочетете за хормоналната терапия за тези видове гърди; рак.

Биологичната терапия има за цел да използва имунната система на организма за ограничаване на рака. Тхи; Статията предоставя преглед на биологичната терапия за рак на гърдата.

Herceptin е вид биологична терапия за рак на гърдата. Прочетете за i; В тази статия.

Научете повече за възможностите за лечение по етапи.

След лечение на рак на гърдата, последващата грижа е задължителна. Ето един превес; За да ви помогне да следите.

Ако се появи рак на гърдата, той не винаги се връща към гърдата; Местоположението може да помогне за определяне на лечението. Научете повече за лечението на рецидивите; рак на гърдата.

Повечето лекари не препоръчват да се разчита само на алтернативна медицина за Breas; рак. Но някои допълнителни терапии, включително медитация, молитва, Акупунктура, може да си струва да обсъдите с лекаря си, за да подобрите, но не; Заместител, конвенционална грижа, казва фондацията на Сюзън Г. Комен за рака на гърдата; Тази връзка ще ви отведе до своя уеб сайт.

Търсите ли второ мнение за диагнозата на рака на гърдата? Th; Информацията в тази статия може да помогне.

Информация за избор на специалисти, сертифицирани за борба с вас; рак на гърдата.

Това е вашето тяло и вашият живот, затова поемайте проактивна роля в грижите за рака; Тази статия изследва начини да го направите с какъвто и да е вид рак.

Новите пациенти с рак на гърдата могат да имат много въпроси относно грижата им; Ето един общ списък, в който да започнете преди да изберете лечение.

Медицинските онколози са ракови специалисти. Тук има въпроси, които може да ви накарат; Да ги попитам.

Първи операция на рак на гърдата? Ето 10 въпроса, които ще ви помогнат да постигнете това; Отговорите, които имате нужда от вашия хирург преди операцията.

Тази връзка ще ви отведе до една отправна точка; Статия за обществото за упражнения за възстановяване при гърдата; хирургия.

Ако получавате лъчетерапия за брейс; Рак, този списък с 10 въпроса може да е полезен, когато говорите с вас; Специалист по радиационна радиация.

Какво представлява клиничното изпитване? Какви са предимствата и недостатъците? Lear; Всичко за клинични проучвания за рак на гърдата.

Проверете сайтовете, избрани от лекарите, които предлагат информация и услуги; За да ви помогне да определите дали клиничното изпитване може да е точно за вас.