Лечение на рак на гърдата (pdq ®): лечение [] – за това резюме на pdq

-4- РАК

Онлайн чат

Онлайн чат услугата LiveHelp® предоставя на потребителите на интернет възможността да говорят онлайн с информационен специалист. Услугата е на разположение от 8:00 до 23:00 часа. Източно време от понеделник до петък. Информационните специалисти могат да помогнат на потребителите на интернет да намерят информация за уеб сайтове и да отговорят на въпроси, свързани с рака.

Пишете ни

За повече информация от, пишете на този адрес

Търсене в уеб сайта

Уеб сайтът предоставя онлайн достъп до информация за рак, клинични изпитвания и други уеб сайтове и организации, които предлагат подкрепа и ресурси за пациенти с ракови заболявания и техните семейства. За бързо търсене използвайте полето за търсене в горния десен ъгъл на всяка уеб страница. Резултатите за широк спектър от думи за търсене ще включват списък с най-добрите залози “Най-добри залози”, които са най-тясно свързани с въведения термин за търсене.

Съществуват и много други места за получаване на материали и информация за лечението и услугите за лечение на рак. Болниците във вашия район могат да имат информация за местните и регионални агенции, които имат информация за финансите, достъпа до и от лечението, грижите у дома и справянето с проблемите, свързани с лечението на рака.

Намерете публикации

Има брошури и други материали за пациентите, здравните специалисти и обществеността. Тези публикации обсъждат видовете рак, методите за лечение на рак, справянето с рака и клиничните изпитвания. Някои публикации предоставят информация за тестове за рак, каучукови причини и превенция, статистика за раковите заболявания и изследователски дейности. Материали по тези и други теми могат да бъдат поръчани онлайн или отпечатани директно от Locator’s Publications. Тези материали могат да бъдат поръчани и по телефона от Информационната служба за ракови заболявания на адрес 1-800-4-CANCER (1-800-422-6237).

: 2014-09-25

Тази информация се изготвя и предоставя от Нацията; Cance; Институт (). Информацията в тази тема може да се е променила от написването й. За най-актуалната информация се свържете с Nationa; Cance; Институт чрез интернет страницата на http: /; Cancer.gov или се обадете на 1-800-4-CANCER.

 Обществена информация от Националния институт по рака