Кърмата: най-добре за бебето ви?

Бутилка или гърди? Кое е по добре? Отговорът: Гръд. Ако сте в състояние да кърмите пакет радост, направете го. Защо?

Лекарите предлагат да кърмите, докато бебето ви не е навършило 1 година. Тя не работи за всяка майка, но ако го направи за вас, тогава тя може да бъде единствената храна или течност, от която се нуждае през първите 6 месеца.

Четири неща са в списъка

1. Това е обичайна смес: Всяко мляко от видове е точно за собствените си млади. Кърмата има точното количество мазнини, захар, вода, белтъчини и минерали. Ето защо е лесно да се смила.

Защитете я от широка гама от чести и редки болести в ранна детска възраст; Увеличете шансовете, че тя ще го направи безопасно през първата година от живота си и ще процъфтява дълго време; Увеличете чувството си за благополучие и помогнете да се свържете

Млечната кърма може да бъде играч за промяна на премиите. Малките, родени преди да са напълно разработени храносмилателните им системи, по-скоро ще имат здравословни проблеми.

2. Той предпазва бебето ви. Кърмените бебета са по-малко вероятно да имат

3. Това е бустер за настроение. Връзката между кожата и кожата утешава бебето ви и го кара да се чувства сигурна. Не е лошо и за майка си.

4. Това е “умната храна” на природата. Тя се променя, за да отговори на нуждите на бебето ви. Докато расте, балансът между хормоните и антителата в млякото ви се променя.

Той има смесица от хормони и имунни фактори като

Пребиотици: Те помагат на вашето бебе да расте здравословни чревни бактерии и да спре лошия вид да не се вкорени. Кърменото бебе е по-малко вероятно да има проблеми с диарията, отколкото формулировката на бебето.

Защита на бебето от инфекция; Видението на бебето: какво вижда вашето бебе; Помощ за екземата на бебето ви

Антитела: Те помагат за борба с болестите. Ако слезете с вирус докато кърмите, вероятно ще го предадете на вашето бебе. Но млякото ви също ще даде антителата, които вашето тяло прави, за да се бори с вируса. Може да не се разболее. И ако тя го направи, вашите антитела ще я помогнат да стане по-рано.

Ранни признаци на слуха Los; Защитете вашите деца: Вземи си снимка; Зърнени храни в дневната грижа: Въпроси, които трябва да зададете